..katsoin vanhoja valokuvia. Idean tähän sain hannalta joka oli laittanut sennan pentukuvia niin minähän heti kans läksin niitä katselemaan ja meinasikin käydä niin että olis tullut sellai 100:n kuvan kokoelma tänne ;)
Varsinkin Tuukan pentukuvat aiheutti jonkinmoista liikutusta... Pidemmittä puheitta...

1310585.jpg
Tuukka nojaa mun jalkaa, ikää herralla on 6 viikkoa, ollaan kasvattajalla valitsemassa pentua ja arvaatteko miksi Tuke läksi mukaan?! "Mamiiiii, ota mukaan..."
Löysin kaks videon pätkää ja toisessa sellainen lähinnä karvatuppoa muistuttava pallero menee vimmatusti pitkin kasvattajan pihapiiriä ja vähän väliä käy mun luona ja heiluttaa vimmatusti häntää, jokohan se siinä arvaa millainen vaiherikas elämän taival meille on tulossa...:D
Kun oltiin siiloin menossa katsomaan pentuja, mulle sanottiin että anna koiran valita sinut, ja näin kävi. Kun kaarrettiin pihaan niin ensimmäinen pentu joka meidät noteerasi oli Tuukka, joka painalti vastaan ja heilutti vähän häntää. Se oli siinä vaiheessa ainut joka osasi heiluttaa häntää.
Tässä Tuukka ihmettelee siskoaan...
1310600.jpg
Kyllä ne on pieniä!
 Sitten "mummon" luona...
1310591.jpg
Kuka ei kuulu joukkoon? " Tämä on minun uusi lauma ja nää on mun kavereit..."
Tuukka hakeutu rotikka pehmojen luo kun mentiin ekaa kertaa mummolaan..Ei se mikään tyhmä ole :D
1310609.jpg
Tässä vielä yksi kuva.. Vaikka niinkuin totesin, niitä olisi ollut kyllä vaikka millä mitalla..
Tuossa Tuukka on n. 10 viikkoa vanha.
Sitten Toukon vauvakuvia
1310594.jpg
On se Toukokin ollut pieni joskus, mutta siitä on kuitenkin vasta niin vähän aikaa että se ei vielä herätä niin nostalgisia tunteita..
1310610.jpg
Tuima ilme kasvoillaan hän nukkuu "älkää häiritkö!"

Mutta sitten hieman tähän päivään...
Ensin täytyy hehkuttaa Toukon jalkaa, joka on niin hyvänä, että voin vaan ihmetellä niitä hainrusto-vihersimpukka-kapseleita! Ja se kuinka se vaikuttaa Toukon pirteyteen! Sen näkee kuinka helppo sen on olla kun ei säre ja lenkitkin on olleet mukavia kun voidaan kävellä reippaasti ja Touko jaksaa Tuukan kanssa paremmin painia ja juosta kilpaa. Pitkiähän meidän lenkit ei ole, mutta sellaisia näille sopivia niin että Toukonkaan jalka ei kuitenkaan rasitu. Omakin olo on helpottunut kun näkee ettei toista satu :D Ja koska koira ei tiedä kapseleiden vaikutusta niin ei se voi teeskennelläkään ettei sattuisi!

Tuukka jatkaa sylikoirana...
1310628.jpg
On vaan niin kovin suuri syliin ettei meinaa oikeen enää mahtua samalle tuolille! Mutta sehän on pieni sivuseikka...;)

Meillä on kai jotain aikuistumista ilmassa ja odotan innolla poikien valtataistelua. Touko on alkanut vouhottamaan lenkille lähtöä ja epäilen että talossamme on narttu jolla on juoksut ja Toukon vietit on sitten vihdoin heräilleet. Nyt olemme viikon päästä menossa koirapuistoon kaverin kanssa ja hänen koirallaan on juoksut nyt loppuneet, mutta luulisin että jokin haisee vielä...Ihan mielenkiinnolla odotan miten meidän pojat asiaan suhtautuu lähinnä siinä mielessä että tuleeko siihen sellainen kilpailutilanne joka laukaisee jonkin valtataistelun...Ei sillä että tahtoisin että ne tappelee keskenään mutta luulen että asiaa aletaan pikkuhiljaa selvitellä kun Toukokin alkaa olla sukukypsä...
Toki kyllähän se on jo tullut selväksi, kenellä on se viimeinen sana, ainakin luiden suhteen...Puolisko osti pojille vähän isomman luun...
1310618.jpg
Ja siinä riittikin ihmettelemistä
1310623.jpg
Ja syömistä, molemmat olivat omissa päissään niin kauan kun minä olin huoneessa, mutta sitten alkoi rytinä kun Touko ilmaisi Tuukalle kenen luu oli ja kenen pitää pysyä kaukana. Ja toinenhan pysyi kaukana...kiersi kaukaa ja katsoi kaihoten kun Touko pistää hyvällä omalla tunnolla luuta poskeen...Niin miksi me ei osteta kahta, syy on se että Touko vie ne molemmat ja vahtii mielipuolisesti molempia. Se asettuu olohuoneeseen syömään toista ja samalla pitää silmällä makkaria ettei Tuukka mee vahingossakaan toisen luun kimppuun...Jos Tuukalle antaa luun ihan toiseen huoneeseen se ei syö sitä ja sitten lopulta se antaa sen Toukolle. Nyt kyseinen luu on kahtena kappaleena niin molemmilla on syömistä kun itse on välissä pitämässä jöötä että molemmat pysyy omilla luillaan...On tämäkin! ;)